Eficiència energètica

L’eficiència energètica té com a característicaAerotèrmia principal la reducció del consum d’energia mantenint els mateixos serveis energètics, de manera que es mantingui el nostre comfort, no es produeixin tantes emissions nocives per al medi ambient, es redueixin els costos i es proveeixi un abastiment sostenible a l’ésser humà. Sabies que prop del 67% de l’energia consumida d’una llar es fa servir per la calefacció i l’aigua calenta?

Pot semblar que fer una reforma en una llar o en una empresa perquè les seves instal·lacions siguin més eficients suposa una inversió molt important de diners, però no és així. I si et diguéssim que pots arribar a reduir un 70% a les factures que depenguin del consum energètic? Invertir en eficiència energètica és sinònim d’estalviar, això queda assegurat.

A més, si es consumeix menys també s’emetran menys gasos nocius per a l’atmosfera, cosa que el medi ambient també agrairà. I és que el consum d’energia a la vivenda d’una família mitjana espanyola és responsable, cada any, de l’emissió de 5 tones de CO2, el gas més nociu per a l’efecte hivernacle.

Per rebre l’assessorament d’un expert, et convidem a contactar amb nosaltres.

Envia

Los comentarios están cerrados