Piscines

Piscines

CONSTRUCCIÓ

Al pic de l’estiu, durant les vacances o després d’un dia dur de feina i calor, qui no ha desitjat posar-se el banyador i refrescar-se a la piscina de casa seva? O encara millor, qui no ha volgut aprofitar una mica més l’ús de la seva piscina mitjançant un sistema de climatització?

Demana’ns consell sense compromís, un expert t’explicarà quines possibilitats tens per a construir la teva piscina.

MANTENIMENT

Ja tens la piscina construïda i en ple funcionament. Què cal ara? Doncs és important que l’usuari en tingui cura. Un bon manteniment continuat permet tenir la piscina en perfectes condicions durant tot l’any, perquè es poden evitar situacions no desitjades, com danys a la instal·lació, que precisarien d’una inversió més gran de diners i de temps.

Una piscina d’ús propi no requereix molt temps de dedicació al cap de la setmana, i aquest encara és menor si es fan servir productes que automatitzen i simplifiquen aquest procés, com ara el netejador de fons automàtic o els equips de regulació i control.

Consells per al manteniment de la piscina a l’estiu:

– Recollir de l’aigua fulles, insectes i altres partícules en suspensió.

– Fer un anàlisi del pH de l’aigua amb un analitzador exprés per a aquesta funció.

– Analitzar els nivells de clor residual lliure i fer que estiguin entre 0,5ppm i 2ppm.

– Netejar periòdicament el prefiltre de la bomba (cistellet) per evitar que s’hi acumuli molta brutícia i que d’aquesta manera la bomba pugui continuar tenint un bon rendiment.

A més, cada any, abans que comenci la temporada de bany, un expert ha de fer un estudi complet de la instal·lació de la piscina per a comprovar que tot funciona correctament. Detectar un problema a temps t’evitarà maldecaps futurs i diners.

PISCINA AMB ENERGIA SOLAR

Hi ha la possibilitat d’instal·lar plaques solars perquè duguin a terme les tasques de bombeig i filtratge de la piscina. I la despesa energètica et sortirà per 0 euros!

Si vols més informació, visita la nostra entrada especial de piscina amb energia solar.

CLIMATITZACIÓ

El temps de gaudi de la teva piscina no s’hauria de veure limitat a dies d’extrema calor i de cel serè. Gràcies a la climatització tindràs més setmanes per banyar-t’hi encara que a l’exterior hi faci més fred, perquè mitjançant una bomba de calor tindràs l’aigua a una temperatura agradable que de segur us convidarà a tu i als teus a prendre més d’un bany que us ajudi a oblidar maldecaps i problemes durant una estona.

Una bomba de calor et permetrà gaudir de la seva piscina ben bé des del mes de maig al d’octubre, no fa soroll, aprofita fins al 80% de les calories presents en l’ambient, el seu consum d’energia és molt baix i té 2 anys de garantia. I no et preocupis per la instal·lació d’aquest aparell, perquè és fàcil i ràpida.

Gaudeix de la seva piscina quasi tot l’any!

 

Envia

Los comentarios están cerrados