Política de privacitat

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, us informem que aquest lloc web i el domini www.lotei.net pertanyen a Lotei, SC, amb domicili a la Carretera Santa Pau, 9 17800 Olot, Girona, Espanya, amb el telèfon 972262165, correu electrònic info@lotei.net i CIF J17462458.

Drets de propietat intel·lectual

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, logotips, textos o altres elements, així com la seva estructura, disseny, combinacions de colors o presentació dels continguts, està protegit per drets de propietat intel·lectual i industrial propietat de Lotei, SC o de tercers amb qui Lotei, SC ha acordat al seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris del lloc web. Lotei, SC difon aquesta informació a través del web per promocionar els seus productes i activitats. Lotei, SC adverteix que tots aquests elements i referències només es podran utilitzar per aquesta finalitat i citant sempre les seves referències d’origen i identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Lotei, SC.

Protecció de dades

Segons l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Lotei, SC informa que les dades personals recollides des d’aquest lloc web no es desaran a qualsevol arxiu o estaran subjectes a cap tipus de tractament.

Autorització per enllaçar amb www.lotei.net

Està autoritzat l’establiment d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta web sempre que sigui visible a la barra d’adreces del navegador, a l’adreça real que s’accedeix. Els enllaços poden efectuar-se utilitzant l’adreça, el nom de l’empresa i/o altres paraules clau.

Los comentarios están cerrados